Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Dash Robot - Wonder

 Dash Robot - Wonder
 • Dash Robot - Wonder
 • Dash Robot - Wonder
 • Dash Robot - Wonder
 • Dash Robot - Wonder
54 016 Ft

A Dash egy igazi robot, feltöltve és készen arra, hogy egyenesen a dobozból kijusson, anélkül, hogy felszerelésre lenne szükség. Használja az öt ingyenes alkalmazást a Dash programhoz, hogy hangot és hangokat válaszoljon, táncoljon és énekeljen, és mozogjon a létrehozott térben. A Dash három motoros kereke és kettős motorja mozog a szórakozás előtt. Csinálj többet a robotikával, mint valaha!

  • Interaktív oktatási és testreszabható robot
   Képes érzékelni környezetét és vezeték nélkül programozható
   Mozog, ragyog, hangokat ad és kölcsönhatásba lép egymással
   Teljesen összeszerelve és készen áll a játékra
   Korosztály: 5+
   Robusztus robotaink készen állnak arra, hogy menjenek, egyenesen a dobozból. A Dash & Dot olyan érzékeny robotok, amelyek teljes körű képességekkel vannak ellátva, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy kölcsönhatásba lépjenek a hallgatókkal, a környezetük és egymással a többszörös beépített motorok, érzékelők, LED-ek és audió képességek révén.

   A dash & dot robotok használatához kompatibilis mobilkészüléket kell használnia a Bluetooth 4.0 / LE eszközzel.
   Az iTuneson, a Google Playen és az Amazon Appstore-on elérhető alkalmazások.

   

 • Brand
  wonder
  Platform
  Blockly app - wonder
  Életkor szerint
  5+
  Cikkszám
  WON-002
 • Wonder

   

  Wonder

  6+ éves korig
  A Wonder a robotot olyan gyönyörűvé teszi, mint az ujjlenyomatok. A gyerekek számára készített, képalapú kódolási nyelv, a gyerekek részletes viselkedésmódot hoznak létre a Dash-hoz, létrehozva a robotot kedvencét, az álmokat vagy az ellenségeiket.

  Pálya

  6+ éves korig

  A Path segítségével a gyerekek elkezdik a robotika és a kódolás alapjait, mielőtt elolvasták őket! Útvonalak rajzolása a táblagépen vagy okostelefonon, a gyerekek elküldhetik a Dash-ot a ház körüli utazásokkal a kódjukkal együtt

  Xylo

  6+ éves korig

  Program Dash, hogy zenei előadó legyen a Xylo-val. A Xylophone tartozékokkal a gyerekek programozhatják a Dash-ot, hogy játsszák kedvenc dalukat, vagy saját dallamokat készítsenek.

  Blockly

  6+ éves korig
  A 6 éves vagy annál idősebb gyermekek számára tervezett Blockly bemutatja a fejlett koncepciókat a kódoláson keresztül játékos játékokkal és rejtvényekkel. A változók, az események, a feltételes feltételek és egyebek feltárása során a Dash tollas, kalandos, művész és prankster lesz, amelyet gyerekkóros kódex biztosít.


  Megy

  6+ éves korig

  Adjon meg egy új nevet a Dash-nak, körbe forgatva, egy robot szemén és még sokan! A robot fényeinek, hangjainak, érzékelőinek és mozgalmainak feltárása után a Go az első lépés, hogy megismerje mindazt, amit a Dash képes.