Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Tinkerbots my first robot

Tinkerbots my first robot
 • Tinkerbots my first robot
 • Tinkerbots my first robot
 • Tinkerbots my first robot
66 091 Ft

A My First Robot" bemutatja a gyerekeket a programozás világába, összekapcsolva a vetített időt a fizikai interakciókkal. Ismerje meg első robotját, egy okos kis robotot, aki szereti kísérletezni a laborjában. Itt találják meg a cukorka-alkotásokat, például a hagyma-pattogatott kukoricát és a sötét édesköményt. Segítségre van szükségük, hogy megtalálják a receptet a végső rózsaszín cukorszirup számára! Ahogy játszol az alkalmazással, különböző szinteken haladsz, felszabadítva az új mozgásokat és hangokat, amelyeket a robot képes reprodukálni.

 • TANULJ MEG KÓDOLNI A MY FIRST ROBOT SEGÍTSÉGÉVEL

  Ismerje meg első robotját, egy okos kis robotot, aki szereti kísérletezni a laborjában. Itt találják meg a cukorka-alkotásokat, például a hagyma-pattogatott kukoricát és a sötét édesköményt. Segítségre van szükségük, hogy megtalálják a receptet a végső rózsaszín cukorszirup számára! Ahogy játszol az alkalmazással, különböző szinteken haladsz, felszabadítva az új mozgásokat és hangokat, amelyeket a robot képes reprodukálni.

  Tapasztalata a csodálatos kalandok az új hűvös robot barátja egy szórakoztató módja annak, hogy megtanulják a programot. Hagyja, hogy a robot mutasson egy mozgást, majd reprodukálja azt a képernyőn található kódblokkokkal, vagy mozgassa a saját kezébe: Húzza és dobja a kódblokkokat, és nézze meg a robotot, hogy kövesse a kódot. Miután elsajátította az összes szintet, eljut a Kreatív módba, ahol szabadon irányíthatja a robotot a szobában.

 • Brand
  Tinkerbots
  Platform
  arduino
  Összeszerelést Igényel
  Igen
  Állapot
  Új
  Életkor szerint
  5+
  Cikkszám
  2362342