Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Power House - Thames and Kosmos

Power House - Thames and Kosmos
 • Power House - Thames and Kosmos
 • Power House - Thames and Kosmos
 • Power House - Thames and Kosmos
45 141 Ft

Fenntartható élet a 21. században. Az emberi civilizáció energiafogyasztása növekszik.

 • Ugyanakkor az energiafelhasználás káros környezeti hatásai nyilvánvalóvá válnak. Megújult a globális erőfeszítés a megújuló energiaforrások felhasználása és erőforrásaink fenntarthatóbb felhasználása érdekében.

  Ahhoz, hogy fenntartható módon élhessünk, a Föld erőforrásait olyan mértékben kell felhasználnunk, amellyel feltölthetőek, és így biztosítani tudják a jövő generációinak az életét.

  Ezzel a készlettel 100 kísérlet elvégzésével és energiával kapcsolatos modellek készítésével megismerheti az alternatív energiát és a fenntartható életet. Építsd a Power House-ot, majd végezz kísérletet a házban és a ház körül. Ismerje meg az energiatakarékos építőanyagokat és a passzív házakat. Kipróbáljon fűtést, hűtést, vezetést, konvekciót és szigetelést. Föld éghajlatának, vízciklusának és az égbolt kimeríthetetlen erőműnek a feltárása: a nap. Tesztelje a passzív napkollektoros gyűjtési módszereket egy napkollektorral. Csatlakoztasson egy fotovoltaikus napelemtáblát, hogy napfénytől áramot termeljen. Építsünk szélturbinákat, hogy energiát nyerjünk a szélből. Építsen egy üvegházat és ismerkedjen meg a növények által használt energiatakarékossági trükkökkel.

  A Power House átfogó képet nyújt az alternatív energiák sokféle formájáról, és gyakorlatias modellekkel kézzelfoghatóvá teszi a környezetvédelmi és energiatakarékossági kérdéseket. A 64 oldalas, színes kísérleti kézikönyv útmutatást, tudományos magyarázatokat és energiatakarékos tippeket tartalmaz. 10 éves kortól.

   

 • Brand
  Thames and Kosmos
  Összeszerelést Igényel
  Igen
  Állapot
  Új
  Életkor szerint
  10+
  Cikkszám
  625825