Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Osmo Explorer Kit -playosmo

Osmo Explorer Kit -playosmo
82 325 Ft

Az Osmo egy díjnyertes játékrendszer, amely segítséget nyújt a gyerekeknek a technológia, az okoseszközök és a robotika elsajátításában.

 • Tegye iPad készülékét az Osmo alapra, a piros reflektort a fényképezőgép fölött - és most már láthatja, mi van az előlapon.

   

  Tartalmazott játékok:


  Hot Wheels ™ MindRacers

  Küldj igazi Hot Wheels ™ autókat, amelyek a rámpa alatt futnak, és egyenesen a csodálatos digitális világokra. Dobd le a játék tokeneket, hogy meghajtja az akciót, és legyőzze a versenyt.
  Kódolódás

  Ki nem szereti a zenét? Szórakoztató. Rendelje el a kódolás blokkokat mintákat és szekvenciákat, hogy zenét hozzon létre, és a szórakozás mennyisége felfelé fordul.
  Kódolás Awbie

  Kódolás A Awbie gyakorlati fizikai blokkokat használ az Awbie, egy játékos karakter számára, aki finom földiepereket szeret. Minden blokk egy kódolási parancs, amely az Awbie-t egy csodálatos, fás rázató, eper-kalandos kalandra irányítja.
  Tangram

  Rendezzen fából készült puzzle darabokat, hogy megfeleljen a képernyőn megjelenő formák. Állatok, tárgyak, emberek és így tovább. Játssz egy barátoddal, vagy kihívhatsz magadnak az egyre nehezebb szintekhez, ahogy a kézimunka minden egyes győzelemnél világít.
  Pizza Co.

  Készítsen pizzát ... növelje nyereségét! Gyorsan főzzük a pizzát és számítsuk ki a változást a feltöltés és a pénz csempék használatával. Olyan nyereségeket bonyolít le, amelyek frissítik a boltot, vagy új helyeket nyithatnak ki, amikor sütjük az utat, hogy a "nagy sajt" legyen!
  Szörnyeteg

  Hozd a rajzodat életre! Minden elemet, amit Mo-ra rajzolsz, mágikusan be kell vonni a világába. Együtt animált tevékenységeket hozhat létre családjával és barátaival való megosztásához.
  számok

  Adja hozzá, számolja és szaporodjon a csempe, hogy megfeleljen a buborékok számainak. Elég buborékok felszabadítása felszabadítja a halat és felszabadítja a villámlást és a mennydörgést! Nagy vagy kicsi, egyenletes vagy furcsa lesz a Numbers Master?
  Mestermű

  Engedje el a belső művészedet! Válassz ki egy képet a fényképezőgépből, a webes vagy a kurátott galériából, és a Masterpiece könnyen követhető vonalakká alakítja át, így szép rajzokat hozhat létre.
  Szavak

  Találd ki és írd be a képernyőn megjelenő képet. Készülj fel vagy versenyezzen személyesen barátaiddal vagy családtagjaiddal, hogy lássa, ki kapja meg először a leveleit! Töltsön le ingyen olyan tartalmakat, mint a trivia, a földrajz vagy a saját családi nevedet. A lehetőségek végtelenek!
  Newton

  A Newton bármilyen tárgyat vagy rajzot működtet - anya kulcsok, kézzel rajzolt kosár, még a már meglévő játékok is. Egyszerűen helyezze el az objektumot / rajzot a képernyő elé, és manipulálja azt, hogy irányítsa a leeső golyókat a célzónákba.

 • Brand
  Playosmo
  Platform
  iOS and Android
  Összeszerelést Igényel
  Nem
  Állapot
  Új
  Életkor szerint
  5+
  Cikkszám
  osmo001