Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Meccanoid G15 KS Personal Robot - Meccano

Meccanoid G15 KS Personal Robot - Meccano
 • Meccanoid G15 KS Personal Robot - Meccano
 • Meccanoid G15 KS Personal Robot - Meccano
 • Meccanoid G15 KS Personal Robot - Meccano
58 169 Ft

Amikor egy Meccanoid G15KS ™ személyi robotot építesz, barátot építesz. Az Ön által épített 1100+ darab, a G15KS a 4 láb magas.

 • A csodálatos hangfelismerő képességekkel és több mint ezer előprogramozott mondattal, megjegyzésekkel és szellemes visszatéréssel, viccekkel és játékokkal is mesélhet!

  Több mint egy játék, a Meccanoid G15KS ™ a Meccano új robotikus innovációjával rendelkezik. A Meccanoid G15KS ™ fejlett technológiát és 8 szervomotorral rendelkezik, hogy valós mozgást biztosítson.

  A Meccanoid G15KS ™ programozása egyszerű és intuitív - nincs szükség különleges képességekre! A Meccanoid erőteljes, beépített Meccabrain ™ a programozás kulcsa. 64 megabájt flash memóriát tartalmaz, amely lehetővé teszi számukra a mozdulatok megtanulását és a lejátszani kívánt hangok rögzítését. A Meccanoid G15KS ™ programozható 3 innovatív módon:

  • A Learn Intelligent Movement (LIM) technológiájának köszönhetően egyszerűen átmozgathatja karjait és fejét, vagy beszélhet vele, és a Meccanoid feljegyzi, hogy mit csinál és ismételje meg Önnek!

  • Több interaktív szórakozás érdekében használja a Motion Capture funkciót (az Extreme Reality által működtetett) a Meccanoid alkalmazásban az intelligens eszköz számára, amely ingyen letölthető. Helyezze az intelligens eszközt a Meccanoid mellkasába, aktiválja a Motion Capture funkciót, és csodálja meg, ahogy a Meccanoid tükrözi minden akcióját!

  • Vagy húzza át a képernyőn megjelenő Ragdoll avatarot, hogy a Meccanoid csavarja, fordítsa vagy mozgassa a kívánt módon! A Meccanoid G15KS ™ 10 mozgatóval, a fej, a karok és a lábak vezérlésére szolgálhat.

  Hihetetlen hangfelismerő képességei és több mint ezer előre beprogramozott mondat, megjegyzések és szellemes visszatérés fog nevetni, mivel vicceket és szórakoztató tényeket mesél! A Meccanoid G15KS ™ Personal Robothoz hasonló barátoddal nincs korlátozás a szórakozáshoz!

 • Brand
  Meccano
  Állapot
  Új
  Életkor szerint
  10+
  Cikkszám
  RB-Spm-11
 • Jellemzők

  A Meccanoid G15 KS Personal Robot több mint ezer mondattal és hangfelismeréssel büszkélkedhet, hogy a személyi robotod jobban hasonlítson a legjobb barátodra!
  Töltse le az ingyenes alkalmazást a Google Play vagy az AppStore alkalmazásból. Működik iOS és Android.
  Ezzel a teljesen működőképes, 4 láb magas robotral készítheti, programozhatja és játszhat le, életszerű, csuklós végtagokkal, amelyek 10 motorral működnek a valóságos mozgáshoz.
  Nomination: Popular Science "10 legjobb gadgetek és Gizmos at Toy Fair" díj (2015), "Legjobb osztály: Oktatás" Maker Faire Bay Area (2015)
  A Meccanoid G15 KS Personal Robot 10 éves kortól feljebb van. 1800mAh NiMH Akkumulátor és töltő.

  tartalom

  1223 alkatrész
  1 AC / DC fali tartó töltő
  1 újratölthető 1800mAh NiMH akkumulátor
  1 Meccabrain
  1 LED modul
  2 Kéziszerszámok
  8 szervó
  2 Hátsó kerékszerelvény
  2 Motorhajtómű szerelvény