Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Cue Onyx - Wonder

Cue Onyx - Wonder
69 759 Ft

Az áttörést a cue egy szellemes robottal és hozzáállással hozta el! Ossza meg világát a cue-vel, ahogy beszél, szövegekkel és nevetéssel veled. Játékok és kihívások teszik a saját interaktív élményprogramok programozását mindenféle képzettségi szinten. Válassza ki a kedvenc avatarját, és fedezze fel a személyiség, a kifejezések és az akciók csodálatos mélységét.

 • Egy barátja illik hozzád
  A Cue hihetetlenül intelligens robot, szellemes, tele van interaktív meglepetéssel. Válasszon 4 egyedi avatart közül, hogy testreszabhatja a cue-t egy olyan személyiséggel, amely megfelel az Ön számára. Minél többet fedezel fel, annál többet fogsz felfedezni, hogy mit tehetsz.

                                

  Speciális technikai szabályok
  Tapasztalja meg az interaktív kommunikációt a többi robottól eltérően. Az új Emotive AI rendszerek, a több memória, a továbbfejlesztett érzékelők, a továbbfejlesztett processzorok és a fejlett Bluetooth-képességek igazi CleverBot-t jelentenek.
  3 Proximity Sensors
  Valós idejű Bluetooth
  IR Robot kölcsönhatás
  3 processzorok és érzékelő fúzió
  Kettős motorok és potenciométerek
  3 mikrofon és hangszóró
  Programozható LED és gombok
  2 Powered Wheels & Encoders

  Cue testreszabása
  Válasszon 4 egyedi hős avatarból, amelyek mindegyike csodálatos személyiségi mélységgel, kifejezésekkel és kölcsönhatásokkal rendelkezik.

    

  Kaland együtt
  az app cue kapcsolja a cue-et, és minél többet hangoutol, annál többet fogsz felfedezni! Csodálkozzanak egymással vidám szövegekkel, kóstolási kalandokkal vagy versenyen, szoros fordulatokkal, miközben a kereket megmutatják.

  Csevegés
  Küldjön és fogadjon szöveges üzeneteket, hogy felfedezzék az avatar személyiségét. Hatalmas válaszok, őrült mémek és viccek fogják tartani magukat.

                                                                                                     

  Teremt
  A freestyle módban a cue határait a paranccsal és az érzékelő bemenetével csoportosítva élethű viselkedést hozhat létre.

  Ellenőrzés
  Aktiválja a cue Emotive AI auto módjait (keresse, keresse, keresse meg és fedezze fel), hogy navigáljon szűk sarkokban, meglepő barátaival, vagy mutasson le cue varázslatos mozdulatait.

                    

  Kód
  Nyújtsa ki a kódolási potenciálját azáltal, hogy kiválasztja a megfelelő szintű készségeket. Könnyen váltogathat a blokk és a JavaScript programozás között, hogy megkönnyítse a képzeletét cue-val.

  Fedezze fel a világot Cue-val

 • Brand
  Wonder Workshop
  Platform
  IOS, Android, Kindle
  Összeszerelést Igényel
  NEM
  Állapot
  Új
  Cikkszám
  WON-003