Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Cubelets Six Kit

Cubelets Six Kit
 • Cubelets Six Kit
 • Cubelets Six Kit
 • Cubelets Six Kit
 • Cubelets Six Kit
64 471 Ft

A Cubelets Six tökéletes eszköz a robotika felfedezésére. A Cubelets egy úttörő robot-építő rendszer, mely négy éves és négy éves korszerűsítő innovátorok számára készült.

 


 • A cubeleteket úgy tervezték meg, hogy megtanítsák a komplex rendszerek mögötti nagy leckéket, a tervezési gondolkodást és a megjelenést apró robotokkal. A Cubelets Six mindenben megtalálható, a fiatalok és a régiek feltalálói pedig el kell kezdeniük a robotok építését. A mellékelt téglaadapterek a kedvenc téglaalapú építési rendszeréhez kapcsolódnak, és élénk mozgást és életet biztosítanak a már meglévő játékokhoz. Ez a készlet olyan cubeletteket tartalmaz, amelyek előtelepítették a legújabb Cubelets operációs rendszert, a Cubelets OS 4-et.

  A Bluetooth teszi a tökéletes kiegészítést

  A Bluetooth-kapcsolattal nagy teljesítmény érhető el! Bõvítse a Cubelets képességeit, és biztosítsa, hogy naprakészek legyenek a Cubelets technológiával azáltal, hogy az összes fontos Bluetooth-ot hozzáadja a Cubelets Six-hez.

  A mellékelt Cubelets segítségével több, mint 500 robotot lehet felépíteni és lejátszani. A Cubelets fejlett technológiája a robotok kialakítását rendkívül egyszerűen és gyorsan végzi. Valójában nincs rossz módja annak, hogy egy robotot építsenek, mert a cubelek automatikusan továbbítják az energiát és az adatokat, ha szükséges, felszabadítva a kreatív feladással.

  Cubelets- Drive

  Cubelets - Flashlight

  Cubelets - Brightness

  Cubelets - Distance

  Cubelets - Battery

  Cubelets - Passive

  Brick Adatper 2 pack

  USB Charging Cable

   

   

  National Science Foundation National Science Foundation

  A Modular Robotics kutatási és fejlesztési tevékenységét nagyrészt részben a National Science Foundation által biztosított SBIR támogatások támogatták.

   

  Nincs szükség programozásra

  Nem kell kódolni, csak építeni. A cubelettek megkönnyítik a diákok fiatal, négyéves tanulását a tervezés, a mérnöki, a számítógépes gondolkodás és a kreatív problémamegoldó készségek terén. Az oktatási készletek tökéletes méretűek az együttmûködés és az együttmûködés ösztönzésére.

  A kód készen áll

  Ha készen áll a Cubelets készletének bővítésére, akkor szintet lehet felvenni a Bluetooth blokkra. Használja, hogy távolról irányítsa a robotokat, vagy tanuljon meg kódolni a Cubelets Blockly-t, egy könnyen tanulható vizuális programozási eszközt.

  //www.modrobotics.com/wp-content/uploads/2014/04/blockly-animation.gif

   

   

   

   

 • Brand
  Modrobotics
  Platform
  iOS and Android
  Összeszerelést Igényel
  Igen
  Állapot
  Új
  Életkor szerint
  4+
  Cikkszám
  cub001