Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Bit - Ozobot

Bit - Ozobot
 • Bit - Ozobot
 • Bit - Ozobot
 • Bit - Ozobot
26 755 Ft

Függetlenül attól, hogy Ön tapasztalt mérnök vagy gyermek, az Ozobot Bit lehet olyan szórakoztató vagy izgalmas, mint te. Egyszerű és intuitív az egyik oldalon, nagyon programozható és sokoldalú a másik oldalon - mindenféle gondolkodónak van valami a mi apró bádogos robotunkkal.

 •  

  Tökéletes a gyerekek számára, hogy elkezdjenek megtanulni programozni.

  Bővítse gyermeke látókörét Ozobot Bit segítségével, az apró intelligens robot segítségével. A lehetőségek nincsenek véget vetve, mivel a gyermeke különféle tájképeket, játékokat és Ozobot Bit-kódolást hoz létre. Képzeld el, egy tanulási játék, amely megnyitja a számítástechnika, a STEM oktatás, a robotika és a kódolás ajtóit, így a gyermeked egy lépéssel az iskolai és az életbeli tanulási görbe előtt.
  A színjelölőkkel kezdődően az Ozobot szórakoztató és mesés élményt nyújt a gyerekeknek a kreatív rajz, a problémamegoldás és a csoportos kihívások révén, a színkódok formázása révén.
  Ozobot Bit képessége, hogy megtanulja programjait, majd játssza le őket egy nagy játékváltó, hogy a fiatal elmék játsszanak és tanuljanak. Az OzoBlockly - egy webes vizuális szerkesztő - öt fokozatú módot kínál az ikonra épülő ciklusoktól, logikai és egyenletblokkoktól, hogy felkeltse a kisgyerekeket, sőt megkérdezhesse a tapasztalt programozókat.


  Az Ozobot Bit egy többszörös díjnyertes játék robot, a 2015-ös Kapi legjobb robotjátéka, az Év 2015-es játéka (TOTY) és a CES 2015 Editor's Choice díjas.

 • Brand
  Ozobot
  Összeszerelést Igényel
  NEM
  Állapot
  Új
  Életkor szerint
  6+
  Cikkszám
  ozo001
 • Mi van a dobozban:

  • 1 Kristályfehér Ozobot Bit
   1 egyéni bőr
   1 hordtáska
   1 USB töltőkábel
   egy demo játszótér
   Gyors útmutató használati utasítás