Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


ARDUINO MKR1000 WIFI WITH HEADERS MOUNTED

ARDUINO MKR1000 WIFI WITH HEADERS MOUNTED
 • ARDUINO MKR1000 WIFI WITH HEADERS MOUNTED
 • ARDUINO MKR1000 WIFI WITH HEADERS MOUNTED
 • ARDUINO MKR1000 WIFI WITH HEADERS MOUNTED
16 435 Ft

Az Arduino MKR1000 egy erőteljes tábla, amely ötvözi a Zero és a Wi-Fi Shield funkcionalitását. Ez az ideális megoldás azoknak a döntéshozóknak, akik szeretnék az internetes projekteket megtervezni, minimális tapasztalattal rendelkeznek a hálózatépítés terén.

 • Arduino MKR1000 úgy lett kialakítva, hogy felajánl egy praktikus és költséghatékony megoldás a döntéshozók, akik növelni Wi-Fi kapcsolaton keresztül a projektek minimális tapasztalattal networking.It alapul Atmel ATSAMW25 SoC (System on Chip), amely része a az Atmel vezeték nélküli eszközök SmartConnect családját, amelyet kifejezetten internetes projektekhez és eszközökhöz terveztek.
  Az ATSAMW25 három fő blokkból áll:
  SAMD21 Cortex-M0 + 32 bites kis teljesítményű ARM MCU
  WINC1500 kis teljesítményű 2,4 GHz IEEE 802,11 b / g / n Wi-Fi
  ECC508 CryptoAuthentication
  Az ATSAMW25 egy 1x1 áramú PCB-antennát is tartalmaz.
  A design tartalmaz egy Li-Po töltõ áramkört, amely lehetõvé teszi az Arduino / Genuino MKR1000 akkumulátorral vagy 5V-os külsõ áramellátással töltve a Li-Po akkumulátort. Az egyik forrásról a másikra való váltás automatikusan történik. Jó 32 bites komputer-teljesítmény, hasonló a Zero táblahoz, a szokásos gazdag I / O interfészek, a kis energiaigényű Wi-Fi és a Cryptochip a biztonságos kommunikációhoz és a könnyű használat az Arduino szoftver (IDE) a kód fejlesztés és programozás. Mindezek a funkciók teszik ezt a kártyát az előnyben részesített megoldásnak a feltörekvő IoT akkumulátorral működő projektekhez kompakt formában. Az USB-port használható tápellátás (5V) a kártyára. Az Arduino MKR1000 képes futtatni a Li-Po akkumulátor csatlakoztatva és korlátozott energiafogyasztással rendelkezik.
  Az MKR1000 Wifi modul támogatja az SHA-256 tanúsítványt.
  Figyelmeztetés: A legtöbb Arduino & Genuino kártyától eltérően az MKR1000 3,3 V-os feszültséggel működik. Az I / O csatlakozók maximális feszültsége 3,3 V. Ha a feszültség meghaladja a 3,3 V-ot bármelyik I / O-pálcához, a kártya károsodhat. Miközben a 5V-os digitális eszközökhöz való kimenet lehetséges, a kétirányú kommunikáció 5V eszközökkel megfelelő szintű váltást igényel.

 • Brand
  arduino
  Platform
  arduino
  Összeszerelést Igényel
  Nem
  Állapot
  Új
  Cikkszám
  ABX00011