Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


ARDUINO MKR FOX 1200

ARDUINO MKR FOX 1200
 • ARDUINO MKR FOX 1200
 • ARDUINO MKR FOX 1200
 • ARDUINO MKR FOX 1200
18 412 Ft

Az MKR FOX 1200 egy erőteljes tábla, amely ötvözi a Zero és a SigFox csatlakoztathatóságát. Ideális megoldás azoknak a gyártóknak, akik szeretnék IoT projekteket tervezni minimális tapasztalattal a hálózatépítésben, alacsony teljesítményű eszközökkel. 2 év ingyenes előfizetést kap a Sigfox hálózathoz a fórumon (akár 140 üzenet naponta), valamint ingyenes hozzáférést biztosít a Spot'it földrajzi helymeghatározási szolgáltatásához, amely lehetővé teszi a kártya nyomon követését GPS vagy egyéb extra hardver nélkül.

 • Az Arduino MKR FOX 1200-at úgy alakították ki, hogy praktikus és költséghatékony megoldást kínáljanak azoknak a gyártóknak, akik a hálózatukban szerzett minimális tapasztalattal rendelkeznek. Az Atmel SAMD21 és az ATA8520 SigFox modulon alapul.
  A design magában foglalja a tápfeszültség tápfeszültségét két 1,5 V-os AA vagy AAA elem vagy egy külső 5V-os tápegység használatával. Az egyik forrásról a másikra váltás automatikusan történik. Jó 32 bites komputer-teljesítmény, hasonló a Zero táblahoz, a szokásos gazdag I / O interfészhez, az alacsony teljesítményű SigFox kommunikációhoz és az Arduino szoftver (IDE) egyszerű használatához a kódfejlesztéshez és programozáshoz. Mindezek a funkciók teszik ezt a kártyát a feltörekvő IoT akkumulátorral működő projektek előnyben részesített megoldásaként kompakt formában. Az USB port a tápfeszültség (5V) táplálására szolgál. Az Arduino MKR FOX 1200 képes az elemekkel együtt vagy anélkül működni, és korlátozott energiafogyasztással rendelkezik.
  Figyelmeztetés: A legtöbb Arduino & Genuino kártyától eltérően az MKRFOX1200 3,3 V-os feszültséggel működik. Az I / O csatlakozók maximális feszültsége 3,3 V. Ha a feszültség meghaladja a 3,3 V-ot bármelyik I / O-pálcához, a kártya károsodhat. Miközben a 5V-os digitális eszközökhöz való kimenet lehetséges, a kétirányú kommunikáció 5V eszközökkel megfelelő szintű váltást igényel.

 • Brand
  arduino
  Platform
  arduino
  Összeszerelést Igényel
  Nem
  Állapot
  Új
  Cikkszám
  ABX00014