Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


ARDUINO ESPLORA

ARDUINO ESPLORA
 • ARDUINO ESPLORA
 • ARDUINO ESPLORA
 • ARDUINO ESPLORA
20 321 Ft

Az Arduino egy nyílt forráskódú platform egyszerű tervezéssel és fejlesztéssel a programozható elektronikus eszközökhöz.Az Arduino Esplora egy azonnal használatba vehető, ergonómikus, könnyen kezelhető vezérlő. Lehetővé teszi az érzékelők és vezérlőelemek világának felfedezését, anélkül hogy forrasztani vagy kábelezni kellene.

 • Alkalmas játékok, készülékek és vezérlési alkalmazások gyors prototípus készítésére az elektronika mélyebb ismeretének szüksége nélkül. Forrasztás nélkül, egyszerű fejlesztői környezettel és programozási nyelvvel használható, például különböző érzékelőkhöz vagy akár egy távirányítású robot megalkotásához is használható.

  Az Arduino Esplora egy fejlesztőplatform Arduino Leonardo AVR Atmega32U4 mikrokontrollerrel. Más Arduino platformokkal ellentétben játékvezérlőként van kialakítva, és széles spektrumú érzékelőket és alkatrészeket kínál a környezettel való interakcióhoz. Ez magában foglalja például a joystickot, csúszó potenciométert, gyorsulásmérőt és hőmérsékletérzékelőt. Rendelkezésre áll egy csatlakozó a TFT LCD csatlakoztatásához is. Ezek a funkciók teszik lehetővé, hogy az Arduino Esplora- akár egyedi tervezésű játékkonzolként működhessen.

  Az Arduino készülék könnyen csatlakoztatható a számítógéphez és könnyen programozható. Fel van szerelve egy USB csatlakozóval és PC-re csatlakoztatható, akár egy soros port. A programozás az Arduino IDE környezetben történik. A kód maga nagyon világos és a programozónak nincs szüksége komplex hardver összeállítására sem.

   

  Műszaki adatok:

  mikrokontroller:
  Chip: ATmega32u4
  Frekvencia: 16 MHz
  Memória: 32 kilobájt, 4 kilobyte használt bootloader
  SRAM: 2,5 kilobájt
  EEPROM: 1 kilobájt

  Be- és kimenetek:
  Analóg joystick egy központi gomb (X és Y)
  4x gomb
  lineáris csúszkák
  mikrofon érzékelési amplitúdók
  fényérzékelő
  hőmérséklet-érzékelő
  tengelyes gyorsulásmérő
  piezo jeladó
  RGB LED
  2x TINKERKIT bemenet
  2 TINKERKIT kimenet
  Csatlakozó TFT LCD (SPI eszközök)-höz

  felület:
  USB 2.0 (átalakító soros port)
  SPI csatlakozó

  méretek:
  16,51 x 6 cm

 • Brand
  arduino
  Platform
  arduino
  Összeszerelést Igényel
  Nem
  Állapot
  Új
  Cikkszám
  A000095