Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


90 Models Motorized Set (multi models) - Engino

90 Models Motorized Set (multi models) - Engino
 • 90 Models Motorized Set (multi models) - Engino
 • 90 Models Motorized Set (multi models) - Engino
 • 90 Models Motorized Set (multi models) - Engino
34 162 Ft
Szint:
Közepes

Az ENGINO TOY SYSTEM multimodell képessége növekszik geometrikusan, mivel a készletekben lévő alkatrészek száma is nő.

 • Fedezze fel építési lehetőségeit a 90-ben 1 MOTORIZED modellcsomagban! A készlet tartalmaz olyan mechanikai konstrukciókat, amelyek szórakoztatóak a felépítéshez és az oktatáshoz is! Ezek közé tartozik a Balance skála és a Grabber, hogy megismerjék a párhuzamos kapcsolatokat; egy kosár, egy katapult, egy látófűrész és egy talicska a karok megtanulására; kerekek és tengelyek számára szolgáló kút; egy ház, hogy megtudja, mennyire fontos a háromszögelési struktúrák és még sok más! Különféle típusú és méretű autókat, motorkerékpárokat, repülőgépeket és helikoptereket is találhat. Egyedülálló modellek is szerepelnek, például kétfajta Radar (mobil és álló), egy csodálatos Space Jet, egy vitorlázó, egy Hatchback Trailer és még egy 8 lábú Tarantula is! A kiválasztott kiadványban 4 kiválasztott modell nyomtatott építési utasítás található. Mind a 90 modell interaktív 3D-s verzióként érhető el, akár PC-ről, akár okostelefonokról és táblagépekről az ENGINO 3D Viewer alkalmazáson keresztül, ingyenesen letölthető az Android, az Apple (iOs) és a Windows mobil operációs rendszerek között.
  A INVENTOR® MOTORIZED sorozat alkalmas azoknak a felhasználóknak, akik szó szerint "játékot találnak"! A csomagok a felépített modellek méretét és számát növelik, a 30 modellektől kezdve az 50, 90 és 120 modellekig. A szerkezetek nagy méretűek és bonyolultak, fejlett technikai jellemzőkkel. Kiválasztott modellek életre keltettek, miután a nagy forgatónyomatékú hajtóműves motorral animáltak.
  Az ENGINO® TOY SYSTEM talán a legfejlettebb és sokoldalúbb háromdimenziós építőjáték a piacon! Mi teszi egyedül ez a termék a funkcionalitás és a hatékonyság újdonságaival. Az alkatrészek szabadalmaztatott kialakítása lehetővé teszi akár 6 oldal egyidejű csatlakoztatását is! A háromszögelés könnyedén elérhető a TEE és ELBOW csatlakozókkal anélkül, hogy bármilyen kiálló elem lenne, míg a hosszabbító rúd pontosan egy milliméteres pontosságot kínál! Az ENGINO rendszerrel bármilyen szög létrehozása lehetséges, akár a rögzített 45 fokos csatlakozó, akár az elforgatott csatlakozó rész segítségével. Minden készlet kifejezetten kreatív és oktatási célokat szolgál, felszabadítja a gyermekek képzeletét és tanulási élményt nyújt.

 • Brand
  enginotoys
  Összeszerelést Igényel
  Igen
  Állapot
  Új
  Életkor szerint
  6+
  Cikkszám
  9030